Mindlove

MINDFUL LEIDERSCHAPS TRAJECT

In 4 maanden tijd een leven en bedrijf vanuit 100% jij

Ga van regelmodus naar echt leven en maak daardoor het leven voor jezelf én je dierbaren fijner!

JE WILT DIE BALANS IN JE LEVEN!

Het is niet ok om je nét niet echt gelukkig te voelen. Het is niet ok om zoveel twijfels en gedachten te hebben dat het je grootste deel van je dag bepaalt. Het is niet ok om je constant schuldig te voelen naar anderen. Naar jezelf...

Mindlove

MEER FLOW EN PLEZIER

Wat als je de dagelijkse dingen met meer rust en plezier kunt doen? Wat als je in contact staat met je gevoel en daardoor kunt voelen en doen wat echt helemaal bij jou past? Wat als je de dagelijkse dingen vanuit een fijne moeiteloze flow kunt doen? En dat allemaal doordat je tools integreert waardoor jij je allerbeste tool wordt? In mijn 1 op 1 coaching help ik je hierbij zodat je terug gaat naar je essentie en weet welke stappen je moet zetten om die dingen tot uiting te laten komen die al in jou zitten. Leven en ondernemen exact zoals je bent ♡

DAT IS LEIDERSCHAP voor mij!

“IF WE WAIT UNTIL WE’RE READY, WE’LL BE WAITING FOR THE REST OF OUR LIVES”

DEZE MOOIE VROUW GING JE VOOR:

Review Stephanie
"Jiska heeft mij ervan bewust gemaakt hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen en dat je daarvoor ruimte in mag nemen. In goed overleg met je gezin en als daar een balans is, dat dat uiteindelijk goed is voor iedereen. Het is niet egoïstisch als je even voor jezelf kiest. Het is niet zwak als je, je even terugtrekt, je iets op halve kracht doet, of midden op de dag gewoon eens onder een deken weg kruipt met een boek. Dat het niet altijd zo moet als “hoe het hoort” want er is geen exacte standaard. Het is niet goed of fout. De enige die bepaald of iets goed is of dat iets op dat moment helpend is, ben je zelf. En dat het behalve goed voor je is aan jezelf te werken...ook gewoon heel erg leuk is wanneer je merkt dat je een transformatie doormaakt! Heel veel dank Jiska!!"

Stephanie Boot - Opleidingsadviseur en holistisch masseur

Voor alle ambitieuze vrouwen die hun superkracht even kwijt zijn

opsomming beige

Je merkt dat je gedurende de dag weinig rust ervaart en je hoofd maakt overuren

opsomming beige

Je vervalt in dezelfde patronen waarvan je weet dat ze niet helpend zijn

opsomming beige

(Zelf)vertrouwen... waar ben je? Ook staan anderen staan vaak hoger op jou prioriteitenlijst dan jijzelf

opsomming beige

Je bent erg perfectionistisch en je uitstelgedrag neem toe waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet

opsomming beige

Je weet waarom je ooit je eigen bedrijf bent gestart alleen dat gevoel van plezier en échte vrijheid ervaar je even (of al langer) niet

opsomming beige

Je bent vooral bezig met overleven en alle ballen in de lucht aan het houden. Voorkomen dat ze vallen..

opsomming beige

Je voelt dat het niet gaat om constant nieuwe cursussen, healings of trainingen maar wilt iets integreren wat duurzaam is.

Mindlove

LET's GO!

NA het 4 maanden programma:

opsomming

Heb jij de touwtjes weer in handen en kun je vanuit rust je dagelijkse dingen doen

opsomming

Ben je liefdevoller naar jezelf en anderen, waardoor je meer verbinding krijgt met je dierbaren

opsomming

Komen dingen op jouw pad (ipv van dat je er hard voor moet werken)

opsomming

Ben je een selfmotivated hero: je beschikt over concrete tools om blijvend te doelen met (lastige) situaties en om gewoontes vol te blijven houden

opsomming

Sta je meer in contact met je lijf, je grenzen en bewaakt deze

opsomming

Stroomt alles weer in je bedrijf (hallo creativiteit!) en kun je er ook echt van genieten

opsomming

Werk je met de klanten die een dikke vette match met jou zijn en waar je energie van krijgt

Onbevangenheid en plezier maken. Het zijn dingen waar je mee geboren wordt. Maar gaanderweg in je leven is dit steeds minder geworden, bijvoorbeeld omdat je een bepaald pad werd ingeduwd of regelmatig afgewezen (voor een baan of in je datinglife). Of omdat je bij het bouwen van je bedrijf allerlei dingen hebt aangeleerd gekregen in 'hoe het zou horen'. En zo ben je eigenlijk verder weg geraakt bij die mooie open versie van jezelf die je was.

Dat is niet fijn! Maar gelukkig is het ook zo dat iets wat je ooit hebt afgeleerd je ook weer aanleren. En dat doen we samen in dit programma. We gaan ervoor zorgen dat jij vanuit rust én plezier weer je dagelijkse dingen kunt doen. En juist daardoor nog meer kunt bereiken: succes hebben. Niet alleen financieel, maar juist in hoe jij je bedrijf vorm geeft en daar van kunt genieten.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Graag maak ik een afspraak met je om samen te kijken waar je tegenaan loopt. Plan nu je vrijblijvende bewustwordingssessie waarin we gaan kijken welke patronen en belemmeringen je op dit moment in de weg zitten en ik denk direct met je mee door het geven van concrete tools en tips.
Ga in 4 maanden van druk druk druk naar rust en genieten. Alles eruit halen wat erin zit!

Zelf heb ik de afgelopen 10 jaar geleerd om echt het leven te bouwen waar ik gelukkig van wordt. En trust me, mijn perfectionisme en piekeren hebben me flink in de weg gezeten. Ik gun het jou ook enorm dat je meer rust ervaart en kunt genieten van datgene wat je doet.

Jij hebt alle kracht en kennis in huis om te groeien. Alleen ben je dat op dit moment misschien even kwijt. Samen kijken we hoe je weer kunt dat ultieme vakantie gevoel kunt ervaren in je dagelijkse leven en kunt genieten.  Want als één ding zonde is dan is het wel dat je rennend je dagen door gaat en vooral overwhelmed... Want wat zijn geld en veel klanten dan waard?

Mindlove

1 OP 1 PROGRAMMA: WHAT'S IN IT FOR ME?!

Icon2
opsomming beige

Een voorbereidende opdracht zodat je vast een het denken wordt gezet. Daarna een uitgebreide aanvullende intake via zoom zodat we samen de pijlers kunnen bepalen waar je aan gaat werken

opsomming beige

5 (online) sessies van 60 tot 75 minuten in een periode van 4 maanden

opsomming beige

Een 1 op 1 online Human design reading of een online Breathwork sessie om nog dieper in te gaan op dat wat jij nodig hebt op dit moment

opsomming beige

Tussendoor ontvang je meditaties en achtergrondinformatie passend bij de fase van je persoonlijke ontwikkelingsproces: je leert die dingen integreren de je nodig hebt om echt verandering te creëren

opsomming beige

Ik ben echt jouw guide in dit proces, we doen het samen. Daarom kun je me altijd makkelijk bereiken

Ik geloof dat er 1001 wegen zijn naar meer energie en rust. Ik coach niet op 1 manier. Ik kijk per klant naar zijn/haar situatie en voel dan aan wat slim is om te doen en wat goed voelt. Ik geloof dat er op dit moment in je leven een weg is die super goed bij je past.

Investering:

€350,-

excl. BTW per maand!

(of in één termijn met ruim 100 euro korting: 1296 euro )

Mindlove

Sitenote: VOEL vooral! Jij weet allang vanuit je gevoel welke keuze je wilt maken ♡

REVIEWS

42
"Het duurde bij mij even voordat ik mezelf toeliet om naar mijn pijnpunt te kijken. Ik zocht, en vond, problemen die geen problemen waren maar door steeds van een andere kant naar mijn gevoel te kijken kwam ik uiteindelijk tot het inzicht dat mijn geluk niet zit in het vervullen van verwachtingen maar juist in het loslaten daarvan."

Debora Vrugtman

Sylvia opgemaakte foto
“Door mijn traject bij Jiska ben ik bewuster geworden over hoe ik denk, hoe ik daar dan vervolgens op reageer en mee om ga. Bewuster ademhalen en even een paar keer per dag bij mezelf inscannen. En niet op de automatische piloot maar doorgaan. Jiska is een lieve en fijne vrouw om mee samen te werken. Het voelde fijn dat ik helemaal mezelf kon zijn.Ze is heel duidelijk en geeft goede tools om mee verder te kunnen. Het is echt een aanrader om met Jiska deze reis te maken."

Sylvia Bouwman

Dat je tot hier hebt gelezen is niet voor niets. Je wilt verandering in je leven!

Ik leer je graag kennen in een bewustwordingssessie die je vrijblijvend kunt inplannen. Wel vraag ik dat je committed bent om naar jezelf te kijken, maar dat kan niet anders, want anders was je niet op mijn pagina beland.
Plan hieronder je sessie in .
(of scroll nog even verder naar beneden om je laatste twijfels te takkelen) en dan zie ik je snel!

Winkelwagen