Mindlove

ER IS ÉÉN DING WAT EEN BEDRIJF OF INSTANTIE BIJZONDER MAAKT.

En dat zijn de losse individuen. De teams. En juist hierin zit de sleutel om te groeien.

Als bedrijf ben je altijd in ontwikkeling. Ik val maar meteen met de deur in huis, want je kijkt niet voor niets op deze pagina: mijn kwaliteit is aansluiten bij wie ik voor mij heb. Ik lever daarom ook altijd maatwerk, omdat ik erin geloof dat zo het effect binnen organisaties het grootst is. Geen standaard training of workshop die ik bij elk bedrijf hetzelfde afdraai. Op deze pagina krijg je een beeld van wie ik ben en hoe ik werk. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden!

alex-perri-bmM_IdLd1SA-unsplash

HI, IK BEN JISKA!

Bijna 14 jaar heb ik als coach en trainer binnen de (jeugd)hulpverlening gewerkt. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte heb ik dat 6 jaar voor de gemeente Den Haag gedaan als gezinscoach, casusregisseur en trainer oplossingsgericht werken. Vanuit mijn eigen bedrijf hoop ik zoveel mogelijk mensen vanuit een fijne balans en met energie hun dagelijkse dingen te laten doen. Pas daardoor komen mensen namelijk volledig tot hun recht. En daarmee bedrijven.

Ik combineer onder andere Mindfulness, oplossingsgericht werken, NLP en ademwerk in mijn trainingen/workshops en heb een groot netwerk van andere workshops en activiteiten die ik inkoop afhankelijk van wat de vraag is vanuit een bedrijf.

renatefotografie-mindlove-jiska-32

DIT IS WAT IK DOE

Ik werk met zowel 1 op 1 trajecten als groepen. In een groepsdynamiek vind ik het enorm belangrijk om echt oog te hebben voor wie ik voor me heb. Door mijn ervaring met eigenlijk alle verschillende doelgroepen weet ik wat werkende elementen zijn. In workshops/trainingen combineer ik theorie met praktische tools, visueel met auditief werken en altijd zoveel mogelijk vanuit interactie met de groep die ik voor mij heb (uiteraard op uitnodiging vanuit een veilige sfeer)

VERSCHILLENDE SAMENWERKINGSMOGELIJKHEDEN

5

Teambuilding en
communicatie

6

Werken in de zorg en
tegelijkertijd zorgen
voor jezelf

2

Vitaliteit en
energiemanagement

4

Krijg grip op
veranderprocessen

3

Workshop Mindfulness -
stressmanagement

1

Leiderschaps-
training

REVIEW GEMEENTE DEN HAAG

“Jiska heb ik leren kennen als een open en opgewekte persoonlijkheid die altijd met veel positieve energie trainingen bij de gemeente Den haag heeft verzorgd. Door haar ervaring op de werkvloer als gezinscoach voelt zij goed aan waar de deelnemers behoefte aan hebben en weet ze dit goed over te brengen, zowel in het materiaal dat ze gebruikt bij haar trainingen als haar persoonlijke invulling. Ze is kritisch in de positieve zin en is in voor verbetering daar waar mogelijk. Jiska is helder in haar communicatie, je weet goed wat je aan haar hebt en wat zij nodig heeft om een goede training te kunnen verzorgen. De deelnemers hebben haar altijd enorm gewaardeerd. Ik heb altijd heel prettig met Jiska samengewerkt.”

Saskia Dries - Academie

review foto2

Workshops en trainingen zijn te boeken vanaf 425 euro excl. btw.

Winkelwagen