Ben je klaar om regie over je gedachten en leven te pakken en afscheid te nemen van piekeren, weinig energie en vooral met anderen bezig zijn?

Mindlove
omid-armin-FnZKE3owM1o-unsplash
gratis sessie

Waarschijnlijk stel jij jezelf regelmatig een voornemen om dingen anders te gaan doen… Maar toch lukt het niet om ze langdurig vol te houden en steken hardnekkige overtuigingen elke keer de kop op. Hierdoor gaan dingen wel ok, maar je voelt dat er veel meer in zit dan er nu uit komt.

….. je hoofd draait overuren waardoor je weinig rust ervaart

…. je bent op tijd naar bed gegaan en toch word je moe wakker

….. je ziet dat anderen wel de dingen voor elkaar krijgen die jij ook graag wilt

…. ’s avonds lig je uitgeteld op de bank omdat je gedurende de dag bent leeg gelopen

….. je weet dat het goed is om dichter bij je gevoel te komen, maar iets houd je tegen

weet je al voldoende?

Je bent nog steeds aan het lezen. En stiekem weet je dondersgoed wat dat betekent... je moet echt aan de bak!

Rust en energie, het zijn zulke belangrijke graadmeters voor jouw geluk. En nodig om die dingen te gaan doen waar je echt blij van wordt. Het is mijn passie om mensen in verschillende fases van deze ontdekkingsreis te helpen. Daarom ook deze sessies. Om je te helpen die eerste stappen te zetten. Je wilt niet over een jaar alsnog terugkijken en denken.. had ik nou maar... Jouw perfectionisme mag echt een keer verdwijnen en je zelfvertrouwen juist een boost krijgen!

gratis-2

Daarom gun ik jou een bewustwordingssessie!

Tijdens deze vrijblijvende bewustwordingssessie starten we met kijken wat maakt dat je op dit moment even niet zo lekker in je vel zit of vast loopt. Oftewel: bewustwording creëren. Bewustwording is key in verandering. Anders kun je geen patronen doorbreken.

Er is iets wat je op dit moment belemmerd om 100% jezelf en krachtig te zijn. We gaan het blootleggen, want je valt niet voor niets terug in oude gewoontes. En dat niet alleen, je krijgt een aantal concrete tools & tips die je in je dagelijkse leven kunt integreren. Na het gesprek heb je meer inzicht in je handelen en kun je met een glimlach de rest van je dag in.

Denk je: JAAA ik gun het mezelf en deze sessie is echt iets voor mij!! Kijk dan in mijn agenda of er deze maand nog een plekje beschikbaar is. Ik stel elke 1e dinsdag van de maand een beperkt aantal plekken vrij voor diezelfde maand, dus kijk vooral even in mijn agenda hieronder voor deze maand! Zie ik je snel?

Mindlove
staandachtergrond zand
Winkelwagen