REVIEWS

42
"Het duurde bij mij even voordat ik mezelf toeliet om naar mijn pijnpunt te kijken. Ik zocht, en vond, problemen die geen problemen waren maar door steeds van een andere kant naar mijn gevoel te kijken kwam ik uiteindelijk tot het inzicht dat mijn geluk niet zit in het vervullen van verwachtingen maar juist in het loslaten daarvan."

Debora Vrugtman - Marketing Expert

Sylvia opgemaakte foto
“Door mijn traject bij Jiska ben ik bewuster geworden over hoe ik denk, hoe ik daar dan vervolgens op reageer en mee om ga. Bewuster ademhalen en even een paar keer per dag bij mezelf inscannen. En niet op de automatische piloot maar doorgaan. Jiska is een lieve en fijne vrouw om mee samen te werken. Het voelde fijn dat ik helemaal mezelf kon zijn.Ze is heel duidelijk en geeft goede tools om mee verder te kunnen. Het is echt een aanrader om met Jiska deze reis te maken."

Sylvia Bouwman - Eigenaar Concept            Store Stralend

Joanne
“Elke bijeenkomst bracht mij verder en dichterbij bij dat, waar ik voor mezelf mee bezig was. Hoe ik een verandering kon laten plaatsvinden in het hier en nu, gedurende een periode waarin ik het gevoel had vast te zitten en weinig beweging -/ groei ruimte had. Via de thema’s binnen de bijeenkomsten onderzocht ik mijn levensgebieden en vooral de onderdelen waar ik graag groei in wilde doormaken. Veel onderdelen raakte mij. Ik voelde veel en ik luisterende goed naar mijn eigen lijf, brein en zijn. Zo fijn.“

Joanne Schipper - Manager Jeugdzorg

renatefotografie-mindlove-jiska-14
Ontwerp zonder titel (4)
“Ik had een heel fijn gevoel bij de training, Jiska en Ruben voelde voor mij erg vertrouwd aan. Zij samen hadden een fijne positieve energie. Voordat ik met het online programma begon had ik een hoofd vol losse gedachtes waar ik geen controle over had. Een stukje schuldgevoel als ik ‘nee’ zei en mijn grens aan gaf. En miste ik een stukje connectie met mijn bedrijf in combinatie met mijn studie. Mijn startpunt was eigenlijk dat ik niet bewust aanwezig was bij de dagelijkse dingen. Ik merk nu dat ik veel meer in het moment leef en kan genieten. Ik heb geleerd naar mijn eigen gevoel te luisteren. En controle over mijn gedachtes te krijgen. Maar ook mijn eigen grenzen aan te geven."

Susanne Dekker - Media Designer

Review Stephanie
“Een goede keuze om dan toch echt even stil te staan. Jiska heeft mij ervan bewust gemaakt hoe belangrijk het is goed voor jezelf te zorgen en dat je daarvoor ruimte in mag nemen. In goed overleg met je gezin en als daar een balans is, dat dat uiteindelijk goed is voor iedereen. Het is niet egoïstisch als je even voor jezelf kiest. Het is niet zwak als je, je even terugtrekt, je iets op halve kracht doet, of midden op de dag gewoon eens onder een deken weg kruipt met een boek. Dat het niet altijd zo moet als “hoe het hoort” want er is geen exacte standaard. Het is niet goed of fout. De enige die bepaald of iets goed is of dat iets op dat moment helpend is, ben je zelf. En dat het behalve goed voor je is aan jezelf te werken...ook gewoon heel erg leuk is wanneer je merkt dat je een transformatie doormaakt! Heel veel dank Jiska!!"

Stephanie Boot - Opleidingsadviseur en holistisch masseur

"Naast dat ik altijd vind dat het een goed idee is om aan jezelf te werken was mijn startpunt dat ik twijfel en ontevredenheid voelde op een paar punten in mijn leven, maar daar niets mee deed. Door de training heb ik geleerd om meer voor mezelf te kiezen, knopen door te hakken en beslissingen te maken hoe moeilijk die ook voor anderen (en mezelf) zijn. Daarnaast heb ik echt geleerd om op een dieper level naar mezelf te kijken en kritischer stil te staan bij waar ik op dat moment sta. Ook het stukje meditatie erin vond ik erg fijn!"

Else Koster - Pedagoog

Mindlove
32
“Door de training van Jiska en Ruben staat mijn persoonlijke kompas weer op scherp! De trainers creëren een laagdrempelige setting waarin er alle ruimte is om na te denken over waarom ik bepaalde gedachten en patronen heb en waar die vandaan komen. De praktische oefeningen helpen daarbij en zetten je echt aan het denken. Bij de eindoefening komt alles mooi samen en kan ik verder werken aan mijn acties. Dit alles met een open mind en lekker veel humor vanuit de trainers. ”

Benito de Miranda

Jennifer
“Een goede keuze om dan toch echt even stil te staan bij dat wat je wilt en dat wat je tegenhoudt. De interactie met de groepsdeelnemers, de coaches en hun werkwijze geven je diverse invalshoeken om mee aan de slag te gaan en ook jezelf open te stellen naar je gevoelskant."

Jennifer Hooijmans Beekman - Eigenaar Mindfulness By Nature

Jan willem
“Ik voel me gelukkig, succesvoller en heb meer energie. Doordat ik constant werd uitgedaagd om de grenzen van mijn eigen denken te verleggen heb ik enorme stappen kunnen nemen. Ik kan de training van Jiska en Ruben iedereen aanbevelen.”

Jan Willem de Blok - Eigenaar De Uitzenders

Hier nog een kleine greep aan spontane berichtjes die ik heb ontvangen tijdens trajecten of erna:

Screenshot_20211213-200636_Instagram
Screenshot_20211120-103821_Instagram
Screenshot_20211126-165012_Instagram
Screenshot_20220113-145220_Instagram
Screenshot_20211126-164814_Instagram
Screenshot_20220113-140450_Instagram

Dat je tot hier hebt gelezen is niet voor niets. Je wilt verandering in je leven!

Ik leer je graag kennen in een bewustwordingssessie die je vrijblijvend kunt inplannen. Wel vraag ik dat je committed bent om naar jezelf te kijken, maar dat kan niet anders, want anders was je niet op mijn pagina beland.
Plan hieronder je sessie in .
(of scroll nog even verder naar beneden om je laatste twijfels te takkelen) en dan zie ik je snel!

Winkelwagen